Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Intex Boot Canopy Island - opblaasbare sofa - drijvende eilandje Intex Boot Canopy Island - opblaasbare sofa - drijvende eilandje Intex Boot Canopy Island - opblaasbare sofa - drijvende eilandje

Intex Boot Canopy Island - opblaasbare sofa - drijvende eilandje

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Intex| Barcode: 8719244986460

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Dit is een fantastisch product van het welbekende merk Intex. Dit merk staat er bekend om al het waterplezier dat er geboden wordt, daar hoort ook dit opblaaseiland bij. Het drijfeiland heeft een afmeting van 199 bij 150 centimeter en biedt u dus voldoende ruimte om hier lekker op te liggen. Het opblaaseiland heeft de beschikking over een (verwijderbare) zonnekap, zodat u zelf kunt bepalen hoeveel u van de zon geniet. Het drijfeiland is een ideaal product voor als u wilt ontspannen en op het water wilt dobberen. Dit eiland is voorzien van twee luchtkamers en een grijpkoord, wat de veiligheid ten goede komt. In de rand heeft u tevens ook de beschikking over twee bekerhouders, zodat u koele drankjes kunt meenemen om nog meer te genieten.

Eigenschappen

Afmetingen product 150 x 199 x 199 cm
Kleur crème
Materiaal Vinyl
Max. belastbaar gewicht Belastbaar tot: 150 kg
Merk Intex
Artikelnummer geen
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Kwaliteitslabel CE
Opblaasboot opties Geen opties
Personage Geen personage

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews