Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Zand- en watertafel - 58,5 x 43 x 57 centimeter Zand- en watertafel - 58,5 x 43 x 57 centimeter

Zand- en watertafel - 58,5 x 43 x 57 centimeter

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Merkloos| Barcode: 8720890872915

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Dit leuke zand en watertafeltje biedt veel speelplezier! Vul het tafeltje met water en er kan met bootjes worden gevaren en met de sluisjes worden gespeeld. Of vul hem met zand en maak de mooiste zandkastelen. Dankzij de vele extra’s is er veel uit te proberen en te ontdekken! Het tafeltje is compact van formaat, eenvoudig in elkaar te zetten en staat stabiel.

Voordelen zand- en watertafel

Een zandtafel is een schone, praktische en compacte variant op de zandbak. Omdat kinderen aan de tafel kunnen staan en niet in het zand hoeven te zitten, krijgen ze geen zand in kleding en schoenen. Voor kleine kinderen is een tafeltje ook veiliger, omdat ze nogal eens kunnen struikelen over een zandbakrand. Bovendien kunnen ze geen diepe (gevaarlijke) kuilen graven. Een zand- en watertafel zet je eenvoudig in elkaar en is eenvoudig schoon te houden. Door de compacte afmeting kan er altijd wel een plekje voor worden gevonden. Er hoeft ook niet zoveel zand in en je kunt hem makkelijk verplaatsen. In de winter kun je hem zelfs vullen met ander materiaal zoals droge pasta en kunnen kinderen er zelfs binnen mee spelen Deze zandtafel kun je natuurlijk ook als watertafel gebruiken. Op warmere dagen kunnen kinderen heerlijk spetteren om af te koelen!

Vrolijk zand en watertafeltje met veel accessoires

De zandtafel zet je eenvoudig op met de sterke plastic onderdelen die in elkaar klikken. Samen vormen ze een stabiel tafeltje van bijna 40 centimeter hoog. Daarna vul je de tafel met zand of water en kan het spelen beginnen. Bij deze zandtafel zit bovendien 20 stuks speelgoed inbegrepen, waaronder een palmboom, emmer, zeef, zand-water-molen, hark, schep, gietertje en zandvormpje. Er valt dus genoeg te ontdekken en te spelen!

Eigenschappen

Aanbevolen maximum leeftijd 99 year
Aanbevolen minimum leeftijd 1.5 year
Aantal speelelementen 20
Kwaliteitslabel CE
MPN (Manufacturer Part Number) 34222
Materiaal Kunststof
Met glijbaan Nee
Met waterafvoer Ja
Met waterfontein Nee
Met waterrad Ja
Type speeltafel Zand- en Watertafel
Volume in liters 5 l

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews