Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Zand- en watertafel met deksel - Inclusief 8 strandspeelgoedjes en ruimte voor zand en water - Kleine kinderen spelen in de tuin, buitenspelletjes en activiteiten - Perfect voor urenlang plezier Zand- en watertafel met deksel - Inclusief 8 strandspeelgoedjes en ruimte voor zand en water - Kleine kinderen spelen in de tuin, buitenspelletjes en activiteiten - Perfect voor urenlang plezier Zand- en watertafel met deksel - Inclusief 8 strandspeelgoedjes en ruimte voor zand en water - Kleine kinderen spelen in de tuin, buitenspelletjes en activiteiten - Perfect voor urenlang plezier Zand- en watertafel met deksel - Inclusief 8 strandspeelgoedjes en ruimte voor zand en water - Kleine kinderen spelen in de tuin, buitenspelletjes en activiteiten - Perfect voor urenlang plezier Zand- en watertafel met deksel - Inclusief 8 strandspeelgoedjes en ruimte voor zand en water - Kleine kinderen spelen in de tuin, buitenspelletjes en activiteiten - Perfect voor urenlang plezier Zand- en watertafel met deksel - Inclusief 8 strandspeelgoedjes en ruimte voor zand en water - Kleine kinderen spelen in de tuin, buitenspelletjes en activiteiten - Perfect voor urenlang plezier

Zand- en watertafel met deksel - Inclusief 8 strandspeelgoedjes en ruimte voor zand en water - Kleine kinderen spelen in de tuin, buitenspelletjes en activiteiten - Perfect voor urenlang plezier

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Bramble| Barcode: 0713153940351

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
YourText
YourTextiles
Voor 23:59 besteld, morgen in huis € 26.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Onze zand- en watertafel brengt gegarandeerd urenlang plezier voor kinderen van alle leeftijden! De tafel wordt geleverd met 8 strandspeeldgoedjes/zandvormers, waaronder krab, vis, eend, zeester, octopus, zeilboot, vork, spade en gieter.
Gebruik - de zand- en watertafel kan in de tuin of op het strand worden gebruikt. Het kan een geweldige entertainment voor kinderen zijn op verjaardags- en strandfeestjes buitenshuis - met uren speelplezier voor peuters en kinderen van verschillende leeftijden!
Handig - onze zandtafel wordt geleverd met een handig deksel zodat hij ‘s nachts schoon en vrij van insecten wordt gehouden. Het speelgoed wordt zo ook veilig bewaard zonder beschadigd te worden door de regen.
Afmetingen - wanneer de tafel is opgebouwd zijn de afmetingen L-42 W - 28 H - 26 cm.
Garantie - wij bieden 100% garantie op al onze producten. Als u problemen ondervindt, neem dan contact met ons op en wij nemen zeker contact met u op.

Eigenschappen

Aanbevolen maximum leeftijd 99 year
Aanbevolen minimum leeftijd 3 year
Aantal speelelementen 8
Materiaal Plastic
Met glijbaan Nee
Type speeltafel Zand- en Watertafel
Volume in liters 000 l

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews